GeMaS vS rEmBau

>> Tuesday, April 21, 2009

KtoWg XWaT lAtIhaN pUn...MaiN sBAb NAk HAppy2 JeR..taPi TeAm PajABAt kToWg KAlAh LA nGan PjBAt ReMbau

TapI bAgI tEam KtOwg MeNanG tau kalaH sAMa jeR..yanG pEnTiNg PerSAhabaTAN..

1 komen:

Anonymous,  April 30, 2009 at 12:57 PM  

cunlah gambar

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau