siapa qasehlaura??

>> Tuesday, January 19, 2010

  OWNER BLOG


budak kampung yg slalu dlm kebosanan,kuat nangis,cpt marah,keras kepale,xsuke dengar nasihat orang,kuat merajuk,suke dimanje he3...,xpandai uruskan duit,kaki shopping,boros,suke wat keputusn tanpe bpiki,xsuke bhutang,kuat berangan..apew yg diangan pn ntah la..,xdew lansung yg menarik pasal dr aku..ape pn aku bsyukur ngan ape yg ade n aku redha dgn ape yg blaku..

NI MAKLUMAT LEBIH LANJUT LA EH..

namo sebenar den ialah Datin Hanizawati binti Mohamad Sarpan...xpayah tanye konfirm anak jawe...hehheehe...cakap jawe xpandai tapi lau pasal  tempe...i like it...skg ni nak cito sikit la pasal idup den kat bumi yang bertuah nie..den lahir kat palong 6, gomeh negeri sembilan..anak jati negeri sembilan la nie..confirm..walaupun bapak den owang selangor....den lobih pado mak den...idup anak nogori...heehehe...mesti ramai yg tertanyo2??palong 6?kat mano diam eh2..ulu n9 la kato kan....tapi stategi ma..sempadan johor,kuantan,melake...kalau nak perang cni la kubu paling kukuh....hehehehe..merepek apo lak den nie....ape2 pun den bangge menjadik anak jati nogori sembilan.....den sekolah pai spm yo....rozoki xdo nak sambung blaja...dapat ngok n pogong diploma akak2 den yo pun jadik la.....insyaallah ado rozoki n umur panjang den boleh buek pjj..mur 40 tahun pun boleh lagik kan..ape ade hal....kan..kan...?skg nie cik Q keje kat gomeh iaitu pej  daerah n tanah gomeh...sebagai kerani capok jer...but den bersyukur sangat ngan mase depan yang den ado skg nie..lau pun nak jadik PA xlepas kan...dress up cam PA pun ok gak kan..xpun blagak2 la gaya PA....jadik la PA yang diiktiraf oleh diri sendiri....bagus gak 2.....dulu cik Q pakai nick name CIKAROORANA...lau sape2 penah dengar tau penah terbace..n tertanye2 sape CIKAROORANA...2 cik Q La....iaitu QASEHLAURA atau ngan panggilan lebih gedik manje lagik cik Q...ape2 pun cite ke idup ke pasal cik Q...cik Q rase apy n bersyukur sangat ngan ape yg cik Q dapat n lalui..walaupun kadang2 ianye menyakitkan atau pun mengembirakan..tapi itulah kehidupan.....pade yg baru je kenal ngan cik Q...SALAM PERKENALAN.....pade yg selama nie jadik kawan n follower  cik Q, cik Q nak ucapkan jutaan terima kasih..n cik Q sayang sangat2 pade kowang cmua...uummmmmuaaah!jumpe lagik..bye......

4 komen:

bistari January 19, 2010 at 3:50 PM  

Den paham apo ekau ckp ni..
den bukak kamus dewan bahaso dan pustako..
alhamdulillah..den paham apo ekau kato..
berusoho la ekau smpai bjayo yo..
apo den merapek ni..
end.....

qasehlaura January 19, 2010 at 3:54 PM  

wah.....dahsyat..mane u blaja ckp nogori nie?

Capo Grande January 19, 2010 at 4:34 PM  

kito samo skolah la...den palong 9 dulu...hoho...golak pun ikut n9..

qasehlaura January 19, 2010 at 6:20 PM  

capo grade :la yo ko..
ko dak palong nie..
cam x cayo yo...huhuhu..

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau