apy ker???

>> Saturday, July 31, 2010

now i apy sangat2..coz bersama dengan tunang i tuk anta adik i g study kat subang....ermmm...lucu2 dalam keadaan kepenatan..boleh sesat plak.....pinjam broadband akak i nie nak update blog jap..ermm susah plak ase bile xkai broadband nie....en JUST-NIE...boleh x i nak kai broadband semule??jawapan nyer mesti xboleh kan..dh tahu sangat dah.......:-(ermmmsedenyer.......lau nak kai tenet mesti menagih simpati padew owang2 terdekat..i x suke nak kuar duit utk g ke cc semata2 tuk gune tenet..buang duit n mase....hehhehe(kedekut ker berjimat)suke ati la kan duit i......hehehee







1 komen:

Amyza_nia August 1, 2010 at 6:56 AM  

pasang la streamyx kat umah.. :)

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau