just2qasehlaura part 4

>> Tuesday, July 27, 2010

cite kat just2qasehlaura part 3 tu x settle g tau...malam2 kiteowang pun ym la....sambil 2 on cam..tapi lembab ckit la...

tempat   : gemas di umah
waktu    :    malam
mud       : bahagia...

kitowang pun ym la.......on %^..ym pun on jugak......

cik q     : malam ni u x kua ker.....?
just-nie : x..sebab besok nak keje...
cik q    : u nie baik sangat la....
just-nie : mane adew...u kan baru je kenal i..i same je mcm u....
cik q     : o yeker...lau same cam i..i baik...so u baik la yeh??
just-nie  : ermmm ntah.....u borak kat hp nak x?
cik q     : ermmm ok gak2.......

hp cik Q pun berbunyi la...borak kat hp lak....sampai habis kredit la ktownag borak.hahahhaha,

just-nie   : u buat ape2?
cik q     : ngah ckp ngan u la.....u  adew 3G x?
just-nie   : xde la..i pakai hp murah je mane adew 3G nie......
cik q     : ala....tanye je..i pun hp murah jugak.......
just-nie  :  bf x marah ke?i kol u nie...
cik q    : single k..ngok la status kat %$ 2..
just-nie  : lau cam2 boleh la....
cik q    : boleh ape???
just-nie : lebih padew kawan la.....
cik q     : boleh jer..tapi u x takut ker?u kan x jumpe i lagik..i ni hodoh..pgai pun teruk....
just-nie  : kan i ckp i pun bukan encem..lagi 1 i pun bukan baik sangat pun....
cik q     : xkan kite tetibe je nak couple..kite kan baru je kenal....
just-nie  : ok..u nak tahu pasal ape tentang i....tanye je skg nie...i akan beritahu sejujurnye......u pun kene bagitahu pasal u jugak...
cik q  : ok..(bersetuju la nie)

cik Q memang setuju la waktu2..ape die tanye semua cik Q jawap..tapi adew la tipu2 ckit..ye la owag baru kenal xkan nak jujur terus kan.......so waktu2 kate putusnyer...mulai besok....kitowang akan couple.....ngan kate romantik nye akan jadik pasangan kekasih la...i kene panggil diew sayang n die panggil i baby.....manje la konon..mcm gedik je ek....hahahahahahha...TANGGAL 18.01.2010 tarikh keramat bagi kami.....just-nie n cik Q COUPLE....IN LOVE la.....hehhehehe..bahagia2.....mase2 kan lam pale otak piki ape tau(lau ase2 x ok bla je la..g pun bukan penah jumpe pun)
tapi kan cik Q dapat rase en JUSTNIE ikhlas sanagt2 kat cik Q waktu 2..cume cik Q je kekadang x berape nak jujur.........so ari2 siang dah malam..pagi n petang subuh n maghrib..kiteowang berhubung samaada melalui hp,ym atau pun &*........mase 2 biase la cemua nye manis...2 2 dalam proses nak mengenali..en JUSTNIE pun mase2 semua nye yg i ckp betul....waktu2 jer..skg nie xde dah pun..lau salh confirm kene marah.....sesi perkenalan kan lebih indah dari percintaan yg penuh dengan pergaduhan n kesedihan...tapi bukan semua perhubungan la....en JUSTNIE kenal cik Q dengan lebih mendalam dengan membace setiap penulisan cik Q kat blog cik Q..yg dulu url nye http://akuinbosan.blogspot.com  skg dah bertuka dah...mane ade dah url blog 2.....

dalam mase seminggu nak tunggu ari kitowang first date 2 kan....macam2 bende yg lucu en JUSTNIE buat....bile ingat balik boleh senyum sowang2 la....mesti die x perasan semua 2.....tempat keje en JUSTNIE dulu terlalu banyak kenangan tuk perhubungan kami...skg en JUSTNIE dah keje ngan company lain......ermm cemua tinggal kenangan je la.....lau dulu kan en JUSTNIE sanggup bawak LAPPY ke opis..semate2 nak on cam ngan cik Q..die cemburu ngok cik Q cam n ym ngan owang lain.....kekdg 2 kan cik Q terpakse tukar status kat ym 2 invisible.....semata2 nak cover line...2 dulu la mule2..g pun mase2 x jumpe lagi..mesti la x yakin lagik kan..xkan nak jujur 100%......
ok la malas nak cite pasal ari2 yg menunggu first date kitowang....terus citer ari2 yg ditunggu2 kan la eh.....mane leh cite skg..so tunggu........




2 komen:

Eija July 27, 2010 at 4:18 PM  

salam singgahan balas cik Q :)

http://crisda79.blogspot.com

Cik Q July 27, 2010 at 5:06 PM  

thx sebab sudi singgah...:-)nice 2 meet u

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau