cerite ku cerita mu

>> Monday, August 23, 2010

ponek la acik ko arinie..pagi-pagi bangun anta mak g kelinik..balik2 anta lak abah den g bahau..ado urusan seri paduka baginda...naik moto yo..tak kan naik bmw kot.....bilo plak den pakai bmw...setel segala2nyer....stary moto terus pecut ke opis.....penat siut..nak cuti sayang la.....cuti tinggal bapo ari yo lagi..nanti rayo..tak cuti lak den nanti.....kalau kowang perasan sobab tu la cik Q tak blog walking arinie...jenguk blog kowang pun tak ...tak pe besok cik Q singgah yeh....nak update blog pun meleh nie,malam tadi sambut buzday abah....bertiga jer..alamak kowang pic xde la...nanti-nanti xpe kan..sebab kamera tinggal la..nak cepat la tadi..pai semua tinggal..badan je bawak....ok la...besok cik Q cite lagi cukup la pai disini...jangan malas-malas pose tau....

2 komen:

lionteen August 24, 2010 at 10:04 AM  

jgn lupe bw kat blog lionteen..
hehe

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau