cute teddy bear...giveaway...

>> Tuesday, August 3, 2010

tetibe tergerak plak ati nak JOIN giveaway anjuran CUTE MUM pade sape2 nak join..jom la join...i nak tagged giveaway nie kat 5 rakan blogger i...

Syarat-Syarat NAK JOIN!


1. Menjadi follower blog CUTE MUM
2. Buat Entry pasal giveaway ini di blog masing2 dan pastikan link back pada giveaway nie..
3. Tinggalkan penyertaan anda di bahagian komen entry ini sahaja..
4. Tagkan 5 rakan blogger lain (lebih pun takpe) 
5. Contest ini akan berakhir pada 13/8/10 iaitu pada hari lahir CUTE MUM
6. Hadiah menanti anda : Teddy Bear yang Cute2...


Keputusan akan diumumkan pada 16/08/2010




2 komen:

Cute MuM August 4, 2010 at 1:22 PM  

Tq join GA anjuran Cute Mum..

Gud Luck yer..

Cute Mum pon dah folow balik..

Cik Q August 5, 2010 at 11:20 AM  

THX COZ FOLLOW ME..;-)

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau