selipa cap ayam jer....

>> Monday, August 30, 2010


masa ni kat stesen keretapi.anta adik aku.die nak balik kl..die same je cam aku tak berape suke naik bus......penuh ngan sesak........KTM TETAP DIHATI....iklan la plak..hehhehehe...

sedang mengarahkan mak ude(aku) tangkap gambar selipar die yg bajet cantek nie......

puas ati la dapat snap pic......gile tangkap gambar betul la anak buah aku nie.....lebih-lebih lagi yg si kecik tu..........dah la suke buat perangai......geram je aku.......

aduhai...suh snap gambar kasut die je.........sebab nak ngok.geram laka ku...........cantek la sangat.........

1 komen:

lionteen August 31, 2010 at 9:27 PM  

yah..
ktm tetap di hati..
hehe..

comey je crocs drg tu:)

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau