planning ku bertukar.....

>> Tuesday, August 10, 2010



siap2......bebiase je pun..tapi still GEMUK lagik..cik Q NI DIET KE X?mule2 ktowang planning nak g umah akak cik Q kat bandar sunway pas2 ngok adik cik Q kat subang..........en JUSTNIE la drive....cik Q duk sebelah jer...jadik boss......mule2 anta kawan en JUSTNIE kat bus stop...pas2 gerak ke KL...ktowang dari KLANG......kuar tol shah alam ke mane ntah..xingat dah.....belah kiri ktowang ade banyak sanagt cahaye.........
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

cik Q               :sayang ade bangunan terbakar la.....
en JUSTNIE      : kamu nie.....2 kan i-city..........
cik Q               : WAH..CANTEKNYER....camne nie..kite dah lalu.alang2 baik singgah...........
en JUSTNIE      : kate nak g umah akak n ngok adik.......?
cik Q              : KITE SINGGAH LA KEJAP........

so terus la carik jalan masuk ke i-city.la..........depan UITM SHAH ALAM  n JAKEL SHAH ALAM rupenyer.......

cik Q           : sayang senyum la...nape ni kalau kamu xnak g kite x payah g..
en JUSTNIE  : xde la sayang ok......

xde planning pun...tetibe je ktowang g i-city.......ngok2 jam dah kul 10...ya ampun hampir 3 jam ktowang pusing2 kat i-city semate2 ngok lampu...terase BUANG MASE pun ade.....yang paling en JUSTNIE BENGANG...die g bayar RM10..owang2 plak bagi KUPON APE NTAH....makan discaun ke ape ntah la...pas2 kateneyr boleh tukar ngan air tin...en JUSTNIE..jangan arap la die nak layan bende2 cam2..so cik Q pun saba n layan kan aje la....ktowang kan x penah g cna....ingat kan bayar paking.rupenyer bukan....masuk c2 FREE JE LA......ala....PAKING KAT LUAR je pun boleh.pas2 jalan la kaki....kite dah cakap kat die awal2 lagik...tanye la dulu RM10 2 tuk ape...die x nak tanye...GERAM JER.....tapi xpe la.....bukan selalu pun...kire sedekah je la...IKHLAS..

banyaknye pic i uploud..HAHAHAHHA....ngah rajin boleh la...ni pun bukan semua pic..ade lagik nie..banayk pun pic en JUSTNIE...en COMEL cik Q ni la sape lagik..
OPEN 24JAM
model free je nier......xde bayaran...
CERI PALSU.......xleh makan pun...(jangan tiru aksi nie kerana amat merbahaye)



mamat jiwang

kwn en JUSTNIE kol........kawan baik diew la sape lagik BOY


cantik x?kite yang snap.........

kaki dah sakit dah mase ni..
tahan je..xnak nanti en JUSTNIE bising..die dah suwuh cik Q tukar SELIPAR JEPUN HIJAU cik Q 2 tapi cik Q degil xnak tuka.....nasib kai wedges bukan kasut tumit tinggi..sakit sikit je la.....








pic nie pun suke sangat2 ngok...




SUKE NGAN PIC NIE.......thx sayang........



ngok....posing dah cun......tapi owang yg snap2........ntah camne die snap ntah.GERAMNYER..........

peace

snap cna....snap cni........



pic die je yg banyak....sebab cik Q kna suke snap pic.en JUSTNIE lau snap pic mst banyak yg x penuhi kehendak cik Q...paikan ktowang boleh bergaduh la.semate2 disebabkan pic yg diambil reject.........(gaduh2 manje je pun)



pas aje snap pic nie kan.berlaku la 1 peristiwa.....ade la makcik ni die bawak anak die.jalan x ngok depan ke bawah ke xthu la..tersungkur n terjatuh.....pai tertanggal 2 2 selipar nyer...cik Q ade kat kawasan berhampiran...dengan pantas menolong n mengambil selipar yang jatuh kedalam longkang...en JUSTNIE hanye melihat dari jauh....selepas semua nyer selesai..mak cik 2 terus BLA.....cik Q IKHLAS la tolong mak cik 2.......

en justnie   : kamu,mak cik 2 ade cakap terima kasih x?
cik Q          : xde pun...bia la.....mungkin lupe kot...
en justnie    : xmungkin lupe owang lau duk bandar cam2 la......
cik Q          : bia la sayang.....

pas pade peristiwa 2 ktowang pun meneruskan perjalanan mencuci mate..NGOK LAMPU JE PUN....



banyaknyer pic.....kowang ngok la pai MUNTAH YEH..........
kitowang ni mmg GILE SNAP PIC.........HAHAHAHAHAH........layan......



5 komen:

Amyza_nia August 10, 2010 at 5:59 PM  

waa..cam best je i-city ni..nk g la nanti.. :)
selamat berpuasa :)

Cik Q August 11, 2010 at 9:56 AM  

pergi la..tapi lebih baik datang awal..coz lau setakat sejam...xkan abis pusing ngok2 lampu je pun......yang penting pakai selipar tau...nanti sakit plak kaki...hehhehe..

salam ramadhan...

Cik Q August 12, 2010 at 4:21 PM  

cantik sangat2 pai kaki sakit la jalan kat sna

♥ Xett Hereen ♥ August 21, 2010 at 10:46 PM  

wah beshnye!
hari tuh g shah alam cume lalu je.
lalu sbelah signboard ke i-city.
muahahaha!!!

jelesnye xpat pegi.
:(


g kl pom staon 2x je!
buwarghh!!!

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau