ubat rajin

>> Wednesday, October 27, 2010

tak tahu kenape malas betul rasenya nak update......
nak g farmasi la jap lagi..
cik q nak beli ubat untuk rajin update blog.....
agak2 ade tak jual yeh......

2 komen:

aYu November 1, 2010 at 4:09 PM  

rasanya ada..ahahaha

Lizzie Yasmin November 1, 2010 at 9:56 PM  

ubt nya adalah.. tgk nuffnang trafik dan earning.. tiba2 ubt dia datang...

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau