hidup seperti itu sahaja

>> Friday, December 17, 2010

rase lebih tenang berblogging dari berfb....tapi tu la....bila rase sedih..bila rase happy sanagt2 baru teringat kat blog ni..bila kehidupan dilanda bencana lupakan terus pada dunia blogging..kejam nye aku pade blog aku sendiri......best nyer bila aku menaip di blog ni..aku boleh tulis ikut ape yang aku suka...xde sapa nak kacau..xde sapa nak sakit hati.....xde sapa nak marah....mood aku ari2..macam biasa..lalui idup ibarat air yang mengalir...



0 komen:

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau