hari ke dua kursus di kluang....

>> Friday, October 9, 2009

nie la member 1 bilik ngan aku....
cik dayah...
single lagi tau...
hehehehe...
tapi lau nak kenal ne mintak izin dulu....
pale memang same..
hehehe..
ne same nampak sangat tipu..
diew kai tudung..
aku kan free hair..
kan x same....
betul x?
tapi memang seronok lau adew kawan cam diri...
coz..
very memahami.....
i misz u so much.......

lam bilik kuliah....
diew pun suke snap pic..
aku pun apew lagi..
ikutkan ajew..
diew pun ikutkan ajer...
hehehe..
memang 1 kepalew....

nie plak di snap sebelum ktowang tangkap gambar ngan cmua owang sebagai kenangan....
cmua yang lam pic nie..
cmua spoting gile2....
aku akan sentiase merindui kowang cmua......

nie plak pic pas abis kelas...
planning..
g jejalan di bandar kluang...
ktowang g cuci mate kat kluang parade.....
masing2..
lau snap pic...
hapy jer kan lam pic nie....
mane x nyer adew jer lawak yang tercipta di bibir masing2...
hehehhe...
pew2 pun aku rase happy sangat2...


pic kenangan jejalan di kluang parade
memang gedik ek aku nie.....

masing2 beli baju jer sowang sehelai.....
jadi la...
sebab..
time kiteowang x gaji lagi..
hehehhe...
poket sakit la kate kan...
lau poket x sakit...
pai ke malam kot ktowang jalan.....

2 komen:

qasehlaura October 9, 2009 at 3:41 PM  

ye ker..
baju lame...
beli kat first lady....
thx our comment

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau