17.12.2009

>> Friday, December 25, 2009












hari ke 2 berkusus fail meje n mpk....
hehhehe...
lau nka tahu pic kat atas yg rerai 2 kan..
lam pic 2 adew 4 owang je x kawin lagi.
yg lain cmua dah kawin......
pic yg akhir nie plak....
di snap sebelum balik ke semban..
sempat lagi 2 pose cna pase cni...
gile pose betul la...
ngok je pic ke dua last 2..
lam kelas pun sempat lagi 2 snap pic sendiri kai web cam laptop aku sendiri...
owang g taklimat kat depan aku main fb kat belakang..
bagus x?
mane nak maju....

2 komen:

intanurulfateha (◡‿◡✿) December 25, 2009 at 11:29 AM  

.slalu sgt sis tgk kamu g kursus ek
.bestnye leh jln2 ;)

qasehlaura December 25, 2009 at 11:33 AM  

dari duk opis...xde member kamcing baik g kusus....dapat member baru...hhehehe....

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau