sesi lepas geram

>> Wednesday, December 2, 2009

lau sessapew x biase ngan bahase di bawah..
sile x payah bace...
bengang betul la..
adew r minah kat opis aku nie...
asal ntah..
dari aku mule keje kat cni pai r skg masih x puas ati ngan aku..
nak kate aku ambek balak diew xde plak....
memang sial r diew...
yg aku pelik 2 blaja tinggi pai degree tapi..
bodoh...
bodoh sombong...
xde nilai murni langsung...
aku memang ilang sabar tul la ngan diew..
tapi piki kat pat kejer jer sebab2 r aku x lawan....
diew asyik sound aku..
tepat ciut..
sowy r padew sesapew yg x bminat ngan bahase aku kat cni..
sile x pyh bace n bla..
nasib r degree diew 2 xde depan mate aku..
lau adew r depan mate aku nak jer aku campak kan kat longkang...
sebab x layak r owang cam2 adew pelajaran tinggi pun..
ngok sembahyang tunggang terbalik...
bangga r owang ngok diew baik..
pas2 alim..
malang r sapew jadi laki ko..
patut r ko x kawin2..
jadi anak dare tua la ko..
dah r memilih nak bkawan..
cam r bagus sangat...
taste tinggi..
sedar r diri ko 2 skit..
dah r kolot...
nak bergaye pun cam kampung2 lagi banyak bunyi lak..
owg kuno yg x tahu bfesyen...
duk utan la bagus ko..
meh r aku nata ko kat zoo nak x duk ngan owang utan..
confirm jadi kawan baik ko punyer...
puas ati aku...
tapi aku punyer benci kat ko..
ko yang cipta..
ko ingat aku nie suke ker benci2 kat owang...
aku nie dah la payah nak benci kat owang tapi..
perangai ko dh melampau2..
ngok r..
adew mase siap r ko..
ku basuh jer ko cukup2...
ku peduli apew ngan ko..
xkire r ko tua ker x dari aku.
mls nyer ko x ormat aku..
buat apew aku nak ormat ko kan....
name jer bagus...
tapi owang hancur...
tukar name lain la minah..
dasar minah kampung yg kuno..
aku pun owang kampung gak..
anak owang felda lagi..
tapi pikirn x de r se kuno ko...
blaja pun xde r tinggi mane...
takat spm jer...
tp aku tahu la nak ormat owg..
ko la ajar kau kurang aja ngan ko..
benci ngan ko..
sial la ko perempuan.....
boleh bla..
kaki bodek....
xgune r ko alim2 pun..
kai tudung..
tapi ati kat dalam ko 2 busuk....
aku free hair pun..
rambut berkarat...
tapi ati x de la sebusuk ati ko...
aku bukan nak cakap aku ni baik..
xde r..
tp sekurang2 nyer aku x de r cam ko..
jadi manusia yg bodoh sombong..
belagak...
poyo...
malas nk ckp lagi..
kang kuar bahase yg x baik2 n sepatutnyer....
cukup la takat nie...

4 komen:

naz December 2, 2009 at 8:27 PM  

orang belajar tak semestinya pandai

qasehlaura December 3, 2009 at 7:51 AM  

tapi ne la pandai berpiki...
buat cam awk 2 adew plajaran ckit...ne la adew beza...baru owang blh ormat...

Mrs Architect CuTe December 3, 2009 at 12:48 PM  

ha... kite tau saper!
takper2 marah lagi... basuh jerk... ase sume orang tak berkenan pun dengan dia tu.
pendek kate jangan dilayan je. lau di layan lagila tambah sengal pempuan tu. huhu

bak kata pepatah... sekolah tinggi je tinggi sampai bertengkat - tengkat... budi bahasa belum tentu lagi.
takpa2.. teruskan usaha untuk membasuh pempuan tu.. kiteorang sokong!yiba - yiba.....

qasehlaura December 3, 2009 at 2:20 PM  

lau dah adew yg sokong nie lagi menjadi setan aku..
huhuhu....

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau