kursus induksi hari ke-3 05/09

>> Friday, December 25, 2009
















kowang ngok je la pic eh..
nie ari terakhir bab 2 la posing abis-2an...
jgn nak komplen2 eh.....
nie blog aku..
2 ne paham2..
hahahha...
nak komplen..
komplen la aku x heran...
niza,nana,kak ju and kak intan...
niza,nana,ude and putri....
4ever..
i miss u all 4 ever n everday.....

14 komen:

Capo Grande December 25, 2009 at 12:36 PM  

kim slm kat baju biru tu...kak ju ek?? huhuhu

Capo Grande December 25, 2009 at 5:32 PM  

xkenal...single lg ke?? ahaks ;-)...

Capo Grande December 25, 2009 at 11:02 PM  

aduh...sape je yg single tu?? huhu...

qasehlaura December 25, 2009 at 11:32 PM  

nieza n nana....
huhuhu....

qasehlaura December 29, 2009 at 5:44 PM  

yg free hair je single.....
yg kai tudung cmua dah bpunyer....

Capo Grande December 29, 2009 at 8:21 PM  

nice...hehe..

yg baju ungu tu budak jab. hutan ke?? mcm pernah nampak la..

putricayunkdie December 29, 2009 at 8:34 PM  

yg bju kebaye merah 2 name die umu sakinah ke????

qasehlaura December 29, 2009 at 9:21 PM  

capo grade : ye la2...betul la...

putricayunkdie : ye..camne tahu...?

Capo Grande December 30, 2009 at 11:52 AM  

t tlg promote i kat yg single2 ek...huhu :-*...

qasehlaura December 31, 2009 at 8:52 AM  

camne nak promote..
detail ko pun xde kat aku....
hehhehe...
aku single..
nak x...
hehehhe..
gurau jer la...

Capo Grande January 4, 2010 at 2:04 PM  

ala, gurau ke...br nak ckp nak....huhu...

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau