nie bukan nak kurus namenyer?

>> Thursday, December 3, 2009








abang2 kat opis aku nie bising kat aku..
dowang ckp aku ni ngah diet tau nak gemuk kan bdn lagi..
aku pun dah xtahu nak cakap apew..
mmg r aku lam proses nak kuruskan bdn...
tapi......
sapew tahu ek..
makanan kat atas nie boleh buat kitew gemuk ker...?
aku ngah isau nie..
badan aku dah naik 4kg..
mmg r ngah lam proses diet..
dowang ckp aku ne berhenti mkn 2 bende nie..
lau aku nak kurus....
tapi 2 bende kat ats nie xleh nk tinggal la..
paling pyh la senang ckp..
dh jadi rutin arian aku la..
n darah daging aku dah...
pantang aku nampak..
confirm aku telan n beli punyer..
lebih2 lagi..
patato crisps..
aduhai..
mkn 2 ker yang buatkan aku gemuk skg nie..
tertanyer2 aku..
lau kat kat meja opis aku2 bertabung2 jacker n mister potato
yg dah bis di telan oleh aku isinyer..
tinggal bekas jer la..
dh buang pn byk balik..
pai kekdg aku mkn lunch ngn patato crisps 2 jer..
xpyh mkn nasik dah..
owang ckp x baik tuk kesihatan..
aku nie kan degil..
owang ckp jangan mkn selalu sangat lagi la aku buat..
hahahaaha....
tapi kan mmg x baik tuk kesihatan pun..
tapi kan aku suke n ianyer sedap..
banyak plak tapi..
hahhahahaha..
lantak la..
skg nie aku nak tahu jer..
mknan kat atas nie ker yg buat aku gemuk??
sapew tahu silew bagitahu......

2 komen:

naz December 3, 2009 at 6:29 PM  

oh tidak itu fav i potato.
rasa nya blancing kan makan dah memadai :)

qasehlaura December 3, 2009 at 7:42 PM  

i luv u potato...
aku yg giler-giler kentang..

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau