degil.....

>> Sunday, December 6, 2009


story aku nie xde kene mengene pun ngan pic kat atas nie..
silew abaikan ajew pic kat atas nie..
skg nie aku betul2 rungsing la..
rungsing sangat2..
coz penyakit kat kulit aku makin menjadi2....
aku yg degil...
mkn x penanh nk pantang...
mkn jugak seafood..
pdn la muke..
sakit tanggung sendiri...
mak n abah aku binsing sgt2...
coz suh aku stop mkn seafood..
diew risau nanti jadi lain plak...
ahhhhrgggrhhhhhhh.......
tensssiiiiiionnnnnnnnnnnyerrrrrrrrrrrr...
camne aku nak berhenti dari makan seafood..
dah 2 favorite aku........
xkan ari2 aku ne mkn sayur jer....
ya tuhan...
udang..........ketam.....sotong......
aku xleh tinggal la...
apew aku nak buat nie..........
aku paling xsuke mkn nak ne disiplin.....
benci sangat2...
mkn nak ne pantang2 nie.....
apew nak buat niew...........
aku nak sakit ke nak sihat..
lau nak sihat aku ne bhenti mkn seafood...
mak aku x bis mbebel..
ckp bende yg same..
naik semak telinge aku ni mdengar.........
ade ubat kan leh sembuhkan pyakit aku nie...
yg sensitif mkn seafood...
sapew tahu ker..
ape ubat nyer....
g tahu ngan aku..
malas betul aku nak g jumpe pakar kulit...
kowang tahu je la..
aku nie mmg liat ckit nak g kelinik n mkn ubat...
masalah betul la............
yang aku pelik2...
sal aku jer elegic(xtahu betul x aku eje)
xpaham abaikan.....
abang aku n akak aku ok je...
aduhai....
apew la aku nak buat nie...
aku ngah piki sangat2...
aku nie pyh la....
nak pantang2..
kekdg2 blh kekdg xleh tahan aku makan jer..
tapi lau pun ckit pas aku makan 2 ngok r apew jadi kat kulit aku...
mengelupas..
pas2 cam nak demam...
skg nie aku ngah piki jalan terbaik tuk boikot seafood kat pewut aku nie...
anti seafoood..
erggggggggghhhhh....
cam x leh jer......
i like seafood....
i luv seafood.....
mak blh la eh.....
xpyh la pantang2...
arinie sapew suh mak masak lauk udang......
aku dah x leh tahan nie..........
cian ngan pewut aku nie........
xpe la.....
aku ne blaja bsaba........
boikot la baik...
boikot seafood...
hahhhahaha...
aku benci seafood.....
skg nie aku nak masak lauk tuk aku...
n pasnie aku nekad nak cari ubat yg leh hentikan elegic aku 2...
semoge bjaye....

4 komen:

binjidan December 6, 2009 at 9:13 PM  

ko pg minum air laut tu ha ubat dia..

Mr.Homosapiensz December 7, 2009 at 12:22 AM  

rasanya ada ubt utk alergic seafood kat farmasi...


klu u alergic jadi camne erk?? ada bibir jadi tebal cam angelina jolie?? hehhe

qasehlaura December 7, 2009 at 4:41 AM  

bijidan : aku x suke mandi laut..
lau abg aku xpe r gak gile ngn laut..masin siut nak minum...adew gak pnh dengar owg ckp lau sakit kulit mandi air laut lau nak lok...

qasehlaura December 7, 2009 at 4:57 AM  

mr. homosapiensz : lau bibir i jadi cam die...suke i..xpyh nak suntik lagi..seksi u....i like....ummmmmmuaaaahhhhxxx...naik la saham i pasnie....

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau