malas type...tp type jugak..

>> Tuesday, January 5, 2010

story pasal new year ker ape ker..
lantak la mls aku nak uploud pic..
malas aku nk story..
mane x nyer asyik mgadap fb je..
fb aku dh jadi blog baru aku plak..
pai smua nak story cna..
malas nak story kat cni..
hhahahha...
xpe...
t rajin aku uploud pic banyak2 k..
pai kowang myampah nak ngok..
skg ni mmg malas nak update blog..
ni pun saje gatal2 tangan nak type..
nak buat cite bodoh jap....
arinie ari petame aku bekeje di tahun baru iaitu tahun 2010..
skema nyer ayat hhahahha....
lantak la...
pagi tadi bangun cam biase..
pas2 pagi yg indah aku dicemari oleh sowang minah myvi nie..
mentang2 la kai kete blagak semacam jer..
mmg cibai la..
dah la no plat baru..
baru dpt lesen la2..
pas2 kai kete..
2 yg blagak mcm bagus 2..
mane x aku angin..
potong aku kemain laju kete kat depan ade nie..
pas2 asyik main brek..
xpiki langsung owang kat blkg die..
kepale bapak die..
aku boleh sabar lagi..
yg aku paling sakit ati kan..
nk msk simpang baru br isyarat..
dah la mengelupur kwn nak break..
bukan aku..
ade mamat encem naik moto jugak folow kete die..
aku dh tahu dh..
mls aku nk folow kete cam2..
bangang..
main2 break sesuke ati...
ingat bapak die nyer jalan sowang jer...
2 pun jalan bapak aku jugak hahhahhaa....
pai2 je opis..
cool...
ergghhhhh..
pandang muke budak kecik kat opis aku nie..
langsung naik balik suhu badan aku...
muke lau ngok aku ketat jer...
xde makne nak senyum langsung hampeh ek...
lantak la ko..
tapi ko piki la..
pai bile la ko nak bperangai cam2..
lantak ko la minah alim....
arap ko apy ngn idup ko skg nie..

skg nak story sal fb lak..
teruk nyer aku..
pagi fb..
petang fb..
mlm fb..
dah giler layan fb plak..
bahaye nie.....
tapi ade bagus nyer..
nak tahu ape..
kurang la aktiviti aku kat luar ckit..
2 kan bagus..
dari aku merayap cna cni..
cari pasal..
buat pasal...
ermmmm......
pe2 pun skg ni aku makin ok..
aku dh xnk pandang belakang..
aku nak bine idup baru..
wat mase skg ni nak stop piki love...
stop terus...
ad..
ad la..
xde..
ok jer...
but..
i so sorry pade sape yg aku pnat buat salah n silap di sepanjang tahun 2009..
mintak maaf byk2 k..
mgkn aku x perasan ke..
sory friend...
skg ni tahun 2010..
so bukak la buku dose baruu..
teruk betul aku..
xla..
gurau je..
skg ni nak bukak buku pahale..
nak penuhkan..
lau boleh bsambung2..
arap2..
insyaallah...
k la mals nak type lagi
ckp la ni story tuk arinie..
kbye

1 komen:

naz January 5, 2010 at 5:43 PM  

selamat tahun baru orang masih lama:)

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau