qasehlaura ingin BroeFramestone bersara dari berblog...

>> Thursday, May 13, 2010

den kona ngan BroeFramestone  pado 11 Mei 2010 iaitu arinie.so tempoh perkenalan kami adalah sehari jo lah,den kona bro nie pun secara kebetulan jo,tangan gatal bona nak tokan2 keyboard so tokan la link blog owang lain kat blog follower den,so jodoh pertemukan la den ngan broe arinie secare kebetulan n entry last eh pasal contest lak..den pun dah lamo tinggalkan dunio blogging so teringin lak aso nak join contest,nie la contest yg pertame kali lam idup den,den join nie.....sapo BroFramestone kat ati qasehlaura..padew qasehlaura bro hanye la manusia biase same macam owang lain gak la...pado bab ni den xleh koba lobih2 sobab den baru sehari kona bro nie..lau seminggu mungkin la macam2 den boleh koba..kutuk ker..hahhahah....buzday BroFramestone makin hampir..sebagai teman baru broe pada hari kelahirannye den x mampu la nak bagi adiah..sobab den tongah koring la skg nie...ngah kumpul duit nak kawin la katokan...so adiah yg paling istimewa yg dapat qasehlaura bagi adalah mendoakan kebahagian n kesihatan broe sentiase diperihale...insyaallah...istimewa x?huhuuhu.....lau nak yg mahal2 broe mintak la kat blogger lain yoh...broe nak ngok pic qasehlaura yg paling comot yoh..ni la kot...hahhahah.....pic qasehlaura kai tudung khas untuk tontonan umam comot kan....?nie pun kai sebab ade yassin kat opis setiap ari jumaat,so ambek la kesempatan snap pic den kai tudung,jgn xcayo lak sobab maso nie qasehlaura kusus g bukan cam skg pipi dah naik gobu,hehehhe...wat pengetahuan cmua sebelah 2 lak pic broe..den aso 2 la pic broe paling encem ngan cute..jgn kombang plak....puji lobih2 nie ado makno tau...

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau