aku dan ktm...kini bersatu.....

>> Monday, July 26, 2010

untuk maklumat lebih lanjut lagi sile kunjungi website ktmb sendiri yeh..
xpun kol je bebas tol 2....
nak bagitahu ckit lagik nie..pade i...i selese naik ekspress sinaran daripada ekspress langkawi,ekspress rakyat ataupun ekspress wau...
so cubalah naik ekspress sinaran..rugi tau pade sape yg xpnah cube naik keretapi 2.....rugi sangat2....so cuba2 la...
jadual diatas adalah jadual perjalanan terbaru tuk semua destinasi..
so pade sesape yg nak g jejalan 2 boleh la rujuk jadual nie...
lau kowang nak tahu kan..nie la hobi baru cik Q..
cik Q nak mulakan hoby baru.iaitu travel bersama KTM..
wahhhh..menarik sangat2.....tuk 2...ni la destinasi pertame cik Q iaitu
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
bertemu kekasih ati cik Q..
upppppsssssss....
silap lagik....tunang cik Q bukan kekasih lagik....
nie la destinasi pertame travel cik Q...
.
.
.
.iaitu KUALA LUMPUR...
ehhehehehhe..jgn mare yeh...


ermmmm cik Q sedey nie tunang cik Q kene keje sabtu n ahad...so xdapat la die nak temankan n tunaikan hajat cik Q nak ngok teater...sedeynyer..........nak ngok teater....xpe la pujuk diri sendiri je...
lenkalikan boleh ngok....kan..kan.....
ermmm minggu depan die cuti ari sabtu..syok nyer.....xsaba nak tunggu sabtu...
cepat la sabtu...tapi ahad 2 ktowang nak anta adik i g daftar masuk METC...
arap2 nanti boleh la naik kapal terbang ngan arge discaut bukan FREE k......
lau company bapak i pun belum tentu boleh naik FREE......so kesimpulan nyer...cik Q xsaba nak tunggu ari sabtu...cepat la ari sabtu...cepat la....windu ni.....hehheheheh.....arap die x sesat nak datang umah i.....huuhuhu...i kan duk ulu negeri sembilan.....







2 komen:

cik GULA-gULA July 26, 2010 at 10:57 AM  

sng la kalo cgg nak tanya ttg ktmb:)
ok tak kalo tanya kat q terus?

Cik Q July 26, 2010 at 11:07 AM  

boleh je...tanye je ape2 pasal KTM kat cik Q..insyaallah cik Q boleh bantu.....

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau