kontest cna cnie....

>> Friday, July 23, 2010

jom la join ramai2.....kontest yg dianjurkan oleh cik lynnto


nie la pic yg i nak pertanding kan...hahahahha......muke cam nak nangis pun adew...hahahah....ngan bengang nie..sebab lame sangat dah menunggu..owang yg ditunggu x sampai2...bengang giler nie.....mesti owang pelik dah nie...story lain dialog kat pic lain..hahahhah....blog i n pic i..suke ati i la.....heheheheh.......
padew sape yg nak join boleh la join...kontest nie i tagged pade semua FOLLOWER cik Q..GUD LUCK SEMUA!disini i nak bagitahu skit syarat2 penyertaan sile la bace yeh..lau nak maklumat lebih lanjut sile kunjung blog nie...(CIK LYNNTO )

Syarat-syarat penyertaan adalah seperti berikut :
  •  Warganegara Malaysia
  • Kena Follow blog  (CIK  LYNNTO) wajib tau
  • Gambar mesti Home Alone..Maksudnyer tiada gangguan orang lain..gambar single la 2...ngan lebih ringkas..
  •  Gambar korang tu edit boleh,tak edit pon boleh..
  • Korang kene buat satu entri khas untuk contest ni dan ceritakan mimik muka apa yang korang tengah tunjukkan tu..
  •  Jangan lupa letakkan banner kontestdi sebelah kanan n kiri blog kowang yeh n link kn sekali..... 
  •  Due date untuk menghantar gambar anda berakhir pada 25 Julai 2010..so...cepat hantar..!!
  • Jangan lupe tinngalkan link blog kowang k..akhir sekali..gud luck semua.....da..da....

5 komen:

^_^LyNn^_^ July 23, 2010 at 2:40 PM  

Thankz joining dis contest..^_^
pict diterima..^_^
Gud luck keyh..^_^

+akufobia+ July 23, 2010 at 8:15 PM  

nasib la aku malas nak join,kalau tak mesti aku menang.

Cik Q July 26, 2010 at 9:50 AM  

jom join ramai2.....:-)

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau