cik Q.....

>> Wednesday, July 21, 2010

rase bahagia sangat2..bile ape yg kite fikirkan selama ni kite dah temui jalan kebenaran nyer,so pasnie boleh la tidow lena.......tapi kan arinie cik Q nak kongis story cikit la....sedar tau x nak 2 tahun cik Q keje kat gemas nie....penyabar jugak cik Q nye yeh,kowang yg bukak blog nie mesti ketawa kan bace kat pat nie.....
ermm tapi kan ade bende yg cik Q yg story kat kowang....segala yg cik Q tulis nie adalah 2 tahun yg lepas kot cam2 la...xingat yg setepatnye...but now..cik Q sekarang ni dah banyak..nak tahu kenape...sejak cik Q berade di gemas la..2 la penyebab nyer...so pade sape2 yg susah sangat nak berubah 2..cik Q ade cadangan..cube la nasib keje di gemas..mungkin kat cni rahmat sampai awal ckit kot..hehehhe..sesuke je nak cakap kan cik Q nie...ape2 pun segala yg buruk n baik yg terjadi cmua nye datang dari diri cik Q sendiri.......semoge kite cemua dilindung oleh Nya.....amin...pade sape yg nak naik pelamin dan baru je turun pelamin raja sehari dalam mase terdekat nie selamat menjalani kehidupan rumahtangga......cik Q xsampai seru lagik..insyaallah ktowang ngah kumpul duit skg nie..ade yg nak sponser ker??lau ade bagitahu la....hehehehe..sesuke je nak suh owang sponser.......k la...jumpe di entry seterusnyer......nak tahu x camne cik Q jumpe EN JUST-NIE....so tunggu kan story love kami....insyaallah jika kerajinan cik Q berterusan...

2 komen:

bellar0ssa July 21, 2010 at 7:45 PM  

hehe citelah.nak juga tahu =D

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau