just2qasehlaura part 1

>> Thursday, July 22, 2010

untuk menghilangkan rase tekanan cik Q..arinie cik Q adew mud nak cite story love cik Q ngan en JUST-NIE atau ngan lebih manje ngan nick name en JUST la yeh..heehhehe...ok2..
nak cite dah nie..duk diam2 yeh cmua....
suatu ari 2...

JUST :: hye..

CIK Q :: buat bodo jer......malas nak layan..bukan kenal pun....(dalam hati,boleh  tahan mamat nie,encem jugak..)

JUST ::sombong.......


mase nie xingat la tarikh nyer..maaf la yeh.....cukup la tuk arinie kite sambung nanti k....jgn marah..tunggu tau...bye2..





2 komen:

ASaDa RyutaRo July 22, 2010 at 5:53 PM  

hahahaha... ni nk kata sombong ke jual mahal ea? hihi =P

Cik Q July 23, 2010 at 8:08 AM  

2 2 pun boleh...huuhuhuhu.....nanti dulu..kite tunggu je ape jadik k...

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau