hijau oh hijau!

>> Thursday, July 22, 2010

hehehheh...contest last tuk arinie....n last enrty tuk arinie......sok2 ade g nak join nie..huhuhuuh....siap ade planning plak...ermm...seronok plak rase bile join contest...n rase rugi bile x join....skg ni i nak bagitahu contest ni anjuran MS GREEN lau sape2 yang berminta nak join....boleh la join terbuka kepade semua pembace blog cik Q n follower cik Q

nie la pic yang cik Q nak tandingkan...kale ijau kan..kan..kan...?katak tepi 2 pun kale ijau......banner i buat tuk contest MS GREENpun kale ijau..cantik x..cantik kan....??lam kete tunang i pun ade katak hijau nie tau...carik punye carik ntah mane la pic nyer..japp..cari yeh.....arghhhh..dah jumpe ni la pic nyer.....sama kan.....

comey nyer.....katak bile jadik kartun comel la....cube lau real2....mesti ramai yang geli..betul x?nie kete tunang i..tapi i yg belikan.....kitowang mempunyai minat yg sama..iaitu suke kale ijau......i like it....

so pade sape yg berminat nak join contest ni,i nak bagitahu la syarat2 nyer......
  • jadik folower MS GREEN
  • kowang cite je pasal ape2 janji ade kene mengena ngan HIJAU
  • pas2 tinggal kan jejak iaitu url pasal story yang kowang dah tulis about HIJAU 2
  • tarikh tutup nye 31 julai 2010...selamat mencube da...da....
lau nak tahu lebih lanjut  sile la jenguk empunye contest k.....iaitu MS GREEN ok gud luck u all semua....
contest nie i tagged kepade cemua follower i......






5 komen:

kodok hijau the ghost writer July 22, 2010 at 5:01 PM  

wahh hijau... sama wana ngan kitalahh hahahah

tgh bersabarlah nii

ms.GrEEn July 22, 2010 at 6:08 PM  

hehe..tq sbb participate..yup..ijau2 sume.. ilokieee!! hehe..tp tgu smpi tarikh tutup ok..hehe:) thnx again

Wanie-san July 23, 2010 at 12:00 AM  

ijou semua..sejuk mata memandang...:)

Cik Q July 23, 2010 at 8:07 AM  

kodok hijau :: ermm sama la..tapi beze nyer u kodok...me katak..hahhahhaha

merahjambu :: thx gurl..u pun comey sangat2.....

ms green :: ok..ok....hapy jumpe kamu.....

wanie-san :: sejuk n cool...uppss..same la 2 kan..kan...hehhehe...

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau