Ray ban' la pilihan hatiku.....

>> Thursday, July 22, 2010

ramai nye buat contest.....geram n rugi plak ase lau x join....so join la...saje2 cube nasib....hehhehee....mungkin skg nie musim join contest kot dulu cbuk owang nak wat award..skg contest plak....errmmm..nak join..nak join.....
contest yg i paling tertarik untuk join,ni la die.....contest RAY BAN' mmg pilihan ati cik Q untuk pengetahukan kowang i nie mmg suke kai spek mate RAY BAN' nie..hehehehe.....my ex bf la yg ajar..bcoz bile kai RAY BAN' kite akan nampak lebih stylo...kate die la...tapi i ngan EN JUST skg nie pun lau kuar mmg bergaye ngan RAY BAN'...penganjur contest nie adalah ENCIK CAER,so lau kowang nak maklumat lebih lanjut lagi pasal kontest nie....sile la jenguk2 blog EN CAER nie yeh......di cni cik Q ada sediakan syarat2 tuk menyertai contest nie..so gud luck kowang yg nak join k......
ni la pic yg i pertandingkan......hehheheh..nak gelak je rase...cute x...???sile la puji..dah lame rase nyer x de owang nak puji cik Q....ehehhehe.....
so gud luck kepade semua peserta yg join.....kowang mmg best .....

contest nie cik Q nak tagg kepade cemua follower cik Q..sape yg sudi sile la join k.....gud luck!sayang kowang cmua...

Syarat2 contest :
    • Mestilah warganegara Malaysia sahaja tanpa mengambil kira had umur
    • Terbuka kepada blogger lelaki dan perempuan
    • Korang mesti mempunyai blog sendiri bagi memudahkan sesi terjah blog...
    • Tidak diwajibkan menjadi follower ENCIK CAER tapi credit diberikan pada sahabat2 yang sudi beramah mesra dengan caer
    • Mesti memakai kaca mata yang menampakkan korang yang stylo , macho , anggun....ngeh3
    • Gambar boleh edit tapi jangan terlampau menonjol....
    • Copy banner contest dan linkkan terus pada banner contest....terpulang sama ada nak letakkan dalam entri atau pada bahagian sidebar blog korang....kalau buat dua2 lagi baik...
    • Tinggalkan kesan kat ruangan comment box yang siap dilinkkan bagi memudahkan proses terjah blog korang
    • Follow kod atas ni bagi menghasilkan link direct ke entri contest korang
    • Tag 2 orang sahabat blogger pada akhir entri
    • Tarikh tutup contest : 1 SEPTEMBER 2010

      2 komen:

      mohd sasuke July 22, 2010 at 12:56 PM  

      SALAM...wah siap 6 pic antar skali...ngeh3 smangat kesukanan tu...kih3..pe2 pon caer wish good luck ye...

      Cik Q July 22, 2010 at 2:14 PM  

      HEHHEHEHE.....carik yg 1 1 x jumpe..pic nie je yg jumpe....ermm....xpe la...janji rock...

      Post a Comment

      kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
      aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
      so...happykan diri...happykan hidup....

        © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

      Back to katak hijau