baik dan seterusnya.......

>> Friday, August 20, 2010

bagus la dah berbaik.....tak baik bermusuh lama-lama....kedua-dua nya den minat....omak cik Q  lak minat gila ngan sharifah aini ni..zaman-zaman kegemilangan dia la katakan..ct nurhaliza cik Q suka sangat-sangat ngan dia..lau pun akak cik Q tak suka ngan die...siap beli album dia yang ori lagi tau...tapi malang nya ari2 kan ada perompak masuk umah cik Q..dah kene curi..ape la perompak tu..vcd  pun nak curi...sekali ngan set karoeke cik Q die sebat tau..sebab tu la tiap kali cik Q balik keje umah cik Q tak bising dah macam dulu..omak cik Q suka la...lau tak...umah cik Q tu dah macam disco pun ade....hahahhaha........abis vcd rossa pun ilang...sedih sangat-sangat....


yang ni plak lain citer nyer.....lu piki la sendiri...........baik pakai bra ngan spenda je...lagi lawa.......

2 komen:

unwanted August 22, 2010 at 2:31 AM  

haha. bagus perbandingan dengan gambar kedua tu.:)

Dilema Perempuan Belum Berkahwin

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau