beza x ???

>> Thursday, August 12, 2010


ni full pic.....ok ngok tang muke lak..dulu x de pun double chin..skg ade..makin lame makin ketare...


PIC BETUL2 TERBARU XDE LA...sebab XXXX adalah...secret....



beza x pic cik Q nie.....MAKIN GEMUK N MAKIN GEMUK kan......kan.......arapa2 segala usaha cik Q berhasil.....dah penat la jawap soalan owang..NAPE CIK Q MAKIN GEMUK N MAKIN GEMUK....dah malas nak jawap n are fed up n rase rendah diri n rase bengang sanagt2...lagik2 bile makin lame makin banyak baju cik Q yg xleh pakai......


arap2 cik Q xkan jadik GEMUK PAI CAMNIE...


ehsan dari google



1 komen:

HonEyBuNNy August 12, 2010 at 5:52 PM  

ahh la..beza...tp xpa..ttp comei....;-)

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau