kaya la cik Q...

>> Tuesday, August 24, 2010

,

wah....aku kayo......aku kayo.....

senyum sampai ke telinga la kalau dapat duit banyak nie.....

cik Q gaji la besok....yeeeeaahhhh.....bestnya....poket dah berisi balik...yang tak seronok..bila kira-kira....nak bayar bil telefon lagi....macam-macam la nak kene bayar(macam dah kawin la plak...)owang dah kawin tu lagi la..nak kene beli susu anak lagi..pampers lagi..kan..kan..tinggal bape sen je...........camne nak shopping raye nie....tak payah la shopping..pakai je la baju yang lama....baju cik Q pergi  keje pun ok gak.....bukan nak pergi mana pun...

kalau shopping sampai macam nie.....nie bukan shopping name nye...tapi ni nak pergi jahanam kan duit.....

2 komen:

lionteen August 25, 2010 at 2:44 AM  

beshnyee..
blnje lionteen..
hehe

Cik Q August 25, 2010 at 8:23 AM  

boleh..boleh....tapi blanje air je la

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau