kesian bf cik Q

>> Wednesday, August 18, 2010



bangun pagi-pagi malas...nak pergi mandi malas.....nak bersiap malas....nak kuarkan bf cik Q ni lagi la malas....pas tu nak panaskan enjin die lagik.....lau ngah rajin malas..start moto terus jalan je..cian bf cik Q ni...terkejut die.....die la banyak berjase kat cik Q.....selalu bawa cik Q pergi jalan-jalan....pergi mana yang cik Q nak pergi la.....





citer kat opis lak......upssssssss.........SURAT CINTA UNTUK CIK Q....
selalu cik Q paking moto kat cini.....tak tahu plak sape ntah..malaun yang komplain.....so terpakse la akur..cari tempat lain untuk paking.....mula-mula tu sedih je die ngan paking baru dia sebab lau nak kua kena lalu longkang dulu....tak macam tempat paking yang dulu....jalannya lebih selesa dan selamat.......
cian bf cik Q..kini terpakse paking die bersebelah dengan toilet......bf cik Q ni manje cikit....die xboleh kene panas.....PUTERA LILIN....cik Q x sanggup nak paking kat tempat yang disediakan...bcoz..kat citu xde bumbung......cuaca yang tak menentu sekarang nie..membimbangkan cik Q....kalau hujan habis la basah bf cik Q nie....so kat tepi toilet pun kat tepi toilet la.....janji selamat dari panas dan hujan...

arap-arap kat tempat baru ni.. bf cik Q tak kan dapat  surat cinta lagi.........




2 komen:

josh healy August 18, 2010 at 5:19 PM  

hi, hope it's ok to contact you here. we would love to include your blog on our giveaway search engine: giveaway scout (http://www.giveawayscout.com). have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, josh

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau