malas nak join contest dah........

>> Wednesday, August 25, 2010


cik Q bukan dah putus asa...tapi memang dah putus ase pun....asyik tak menang jer..tiap kali join contest....tak pe la.....dah kene tagg kan so join je la..tagg ni datang dari kakak kat opis aku nie....kak lieza thx sebab sudi tagg cik Q....contest ni adalah anjuran  Muhamad hashim bin sidek untuk maklumat lanjut untuk join contest ini sile la ke blog nie>>klik di sini


>>klik di sini kalau nak join contest nie macam cik Q nie..jom la join beramai-ramai....jangan lupa lak baca syarat-syaratnya sebelum nak join...

taaaadaaaa..........ni la pic cik Q pertandingkan..hehhehe....pic cik Q pakai tudung..........pic edit boleh kan..kan.....huhuuhuhu........



contest ni cik Q nak TAGG KAT SEMUA FOLLOWER CIK Q..........join la yeh..dipersilakan.......

2 komen:

lionteen August 25, 2010 at 2:24 PM  

lionteen pun da give up..
acik kalah..
huhu

Cik Q August 25, 2010 at 2:37 PM  

2 lq...........
join bile di tagg je la....paksa rela..uuhuhuuhu....

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau