mud cik Q makin ari makin baik....sejak dah jadi kaya nie..

>> Wednesday, August 25, 2010


kamare rosak pun jadik la.....hp cik Q xde kamera.....pakai hp balik peguin jer....
cik Q nyer hp charger nyer rosak.......terpaksa la pakai hp cute nie.........selesa dan bergaya....

hahahhaha....tetibe ade mud nak bergambar plak......snap cna dan snap cini..mud baik la nie............pic terbaru...........nampak lagi tembam ke pipi aku ataupun sebaliknya............???pic ni di snap pada waktu rehat.........lampu tutup sebab tu gelap je opis aku......jimat elektrik la konon.......huhuhuuhu....serabai je kan......ye la......baru balik dari bank..........tuka duit rayo......lau sape nak duit raye datang la rumah.tapi bukan mintak kat cik Q tau mintak kat mak kesayangan cik Q.....
wah..........banyak nyer duit......duit rm1 yang banyak ni la..duit raya tuk anak buah cik Q......angpau je x de lagi ni....cik Q g bank tadi pergi tukar duit raya.......awal-awal la bagus..nanti tak payah nak bersesak lagi......sekarang ni aman dan tenang.......nanti balik boleh la siap-siap masuk dalam angpau.....kat rumah ade angpau yang lama-lame 2...masih boleh digunakan..tadi pau kat owang bank tu...kedekut nak mampus.......muka dah la poyo je............tak pe.....nanti ku pau kat owang dalam jer.......poyo la pmpuan tu...siap la nanti nak ngadu kat boss die.....sebab tak mesra ngan cuxtomer....(ni cik Q yang poyo tau pmpuan tu....siap nak ngadu plak)lantak la...suka ati cik Q la kan.....

2 komen:

diana August 25, 2010 at 4:31 PM  

repot jangn tak repot!!

Cik Q August 25, 2010 at 4:49 PM  

mmg nak repot pun........poyo je muke minah tu....

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau