10 kes paling top di malaysia

>> Thursday, August 19, 2010

> kes merompak

> kes jual dadah

> kes buang bayi

> kes jual orang

> kes rasuah

> kes bisnes tipu

> kes bunuh

> kes dera

> kes rogol

> kes pecah amanah

4 komen:

Amyza August 19, 2010 at 5:21 AM  

uiii..banyak tu..cari la statistiknya skali..

Cik Q August 19, 2010 at 5:32 AM  

carik la sendiri...hahahahha..search je kat google....

nadirah_nor August 19, 2010 at 6:44 AM  

aaiiiihhh
bila nk settle semua
nih pun x tahu -_______-

Cik Q August 19, 2010 at 8:25 AM  

mmg la...i senarai kan je.........

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau