bus n keretapi mane pilihanku?

>> Thursday, August 5, 2010

cik Q balik dari seremban ari2 terpakse la naik bus sebab akak cik Q dari KL pun nak balik kampung...die xbiase nak naik KERETAPI...ermmm dengan ati yg terpakse naik la jugak bus....sepanjang perjalanan cik Q sakit kepale..dalam ati berkate2(lebih baik cik Q naik MOTO cik Q sendiri je )dah la lambat......subahanaallah...saba je la..panas lagik..sesak lagik........
macam2 hal...tuwun je bahau nak kene carik pas lain plak....tunggu punye la lame.....merunggut dalam ati je la....dengan ade la sekumpulan K****G nie ya allah...memekak macam ade sejuta owang lak kat c2......pas2 ngutuk2 owang je kejenyer....yg  x berape nak lucu 2 kan...cik Q saje je la lalu sebelah dowang...cik Q perasan dowang mengutuk cik Q mungkin jugak owang lain..
cik Q kan muke x malu...dengan selambek...dengan nada yg marah n tension cik Q bersuara..

cik Q   : ingat den x paham ko ape kowang cakap.......

terdiam 2owang K****G  2 ...muke dowang pun serba salah....
dalam, ati cik Q HAHAHAHAHAH...mane la aku paham bahase kowang aku TIPU je...... HAHAHAHA.....sampai2 umah cik Q terus pengsan...penat nak mampus! penangan naik bus punye pasal....TAUBAT den xnak naik lagik dah...


sekarang ni nak cite kelebihan keretapi..walau pun ianye bukan transpot pilihan dihati kebanyakan owang tapi ianye menjadik pilihan ati cik Q........lau cik Q nak g ke KL mesti cik Q pilih KERETAPI sebagai transport cik Q..cik Q TAUBAT xnak naik BUS lagik......cukup la pegalaman ari2..mungkin ianye bukan pilihan dihati cik Q jer........tapi ade sesetengah owang 2 cik Q ngok dowang ok je naik bus....mungkin sebab dah biase kot.....

5 komen:

ard August 5, 2010 at 8:33 PM  

ketapi lg murah dr bas. setuju dgn train! hehe

bspotgurl August 5, 2010 at 10:13 PM  

keretapi mlm yang ada tempat tido tu bolehlah tido kan

ChiLaBaey's Spot August 6, 2010 at 1:27 AM  

Saya pilih awaklah... hehehehe.... Gurau2 jer... :)

Cik Q August 6, 2010 at 7:54 AM  

betul 2 tambang nyer lebih murah..........2 x gande dari bus....selese n byk kemudahan

Cik Q August 6, 2010 at 7:55 AM  

chilabaey`s :: statement bahaye nie..huuhuhuhu..gurau jugak....

Post a Comment

kepada yang baca blog ini semata-mata sebab nak menyibuk dan dengki pada cik q,terima kasih yeh kerana sudi datang melawat,blog ini diciptakan macam sampah,segala isinya ditaip ikut suka hati,walaupun tidak berguna tapi dicipta oleh aku dan diciptakan untuk aku,kalau tak suka tak payah baca,terus bla jer,pergi la jenguk blog-blog yang glamour dan best,
aku nie tak glamour pun,akhir kata..kehidupan harus diteruskan,walaupun keputusan yang dibuat seringkali salah dan dikesali,
so...happykan diri...happykan hidup....

  © cnq Simple n' Sweet by just2qasehlaura.com 2009

Back to katak hijau